JAZZ I KÆLDEREN

Som noget nyt tilbyder vi, at du kan komme ned og lytte til lækker jazzmusik i kælderen på Alberts Bar. Kom og nyd lækkert jazz, når vi fylder vores stemningsfyldte lokale op med soulfyldte toner. Der vil være fri entré til ”Jazz i Kælderen”, og konceptet finder sted på udvalgte lørdage i marts.

Denne eftermiddag den 31. marts 2018 til Jazz i Kælderen på Alberts samles en ungdommelig, men samtidig utroligt rutineret trio. Denne trio dannes af bassisten med Aarhus' flotteste krøller Adrian Christensen, guitaristen Kristoffer Gori Verdoner, og sidst men ikke mindst Mads Mathias' unge lærling Emil Otto på 'croonsome' vokal.

Der vil blive tolket vidt og bredt fra The Great American Songbook - både af klassikere og de såkaldte gemte skatte, som den indeholder. Som et ekstra tillæg har alle musikere denne gang også et brændende hjerte for New Orleans - så de gamle klassikere "from down yonder" vil også blive berørt.

Det bliver i sandhed en eftermiddag i "crooner-jazzens" tegn med et spændende twist af New Orleans - og er det ikke helt perfekt til et glas vin og noget smagfuldt tapas på en lørdag eftermiddag?

Planlagte datoer for Jazz i Kælderen på Alberts Bar:

I øjeblikket er der ikke nogen datoer i kalenderen, men hold dig opdateret på vores facebookside.

Udover cocktails, vin og øl tilbyder vi lækker tapas for de sultne. Vores tapas består af fire slags oste & fire slags pølse herunder bl.a. serranoskinke, comte, chorizo & tomme de savoie. Vores tapas bliver naturligvis serveret med lækkert brød inkl. oliven, mandler, artiskok, hjemmelavede tapenader samt hjemmelavede aioli. Alt dette får du for 95,- pr. kuvert.

Vi tilbyder også vores tapas inkl. øl og vin ad libitum i to timer for kun 245,- pr. kuvert. Læs mere om dette tilbud her.

HUSK: Tapasanretninger skal forudbestilles. Dette kan du gøre herunder. Skriv under bemærkninger at du ønsker tapas.

Hvis du vil være sikker på at få plads til vores Jazz i Kælderen events, kan du med fordel bestille bord allerede nu. Book dit bord herunder eller ring til Lars Mikkelsen på telefon 3132 8268.

Vi ses i jazzkælderen til nogle hyggelige timer!

Alberts Bar
Store Torv 3
8000 Aarhus C

Vores jazz events afholdes på udvalgte lørdage...

Vores jazz events afholdes på udvalgte lørdage...

BOOKING TIL JAZZ I KÆLDEREN