Udeservering på Store Torv

LUKKET FOR I ÅR - VI SES I 2018

Se vores udeserveringsmenu her.

Kom ned og få en lækker tapas samt fri øl og vin i to timer for 245,- pr. person. Maden bliver serveret i vores hyggelige, udendørs cafémiljø hvor du kan nyde den danske sommer med udsigt til Aarhus Domkirke. Så bliver det ikke bedre…

Book dit bord nederst på siden eller på telefon: 3132 8268

------

Fra fredag den 26. maj 2017 vil der alle ugens dage være udeservering på Store Torv i Aarhus. Serveringen omfatter lette tapasanretninger, vin, øl, drinks og cocktails. Det er Alberts Bar som normalt ligger i kælderen dybt under torvet, som nu breder sig ud på Aarhus’ smukkeste torv. I alt bliver der 70 siddepladser i et afskærmet cafémiljø midt på torvet foran indgangen til baren.

Alberts er normalt kendt for at servere cocktails fredag og lørdag aften, samt for at huse ”gratis open mic standup” alle aftener fra søndag til torsdag – men nu bevæger aarhusbaren sig altså op og ud på Store Torv.

”Det har være vores idé fra starten.”, udtaler Lars Mikkelsen, medindehaver og bestyrer af Alberts. ”Lige siden vi overtog det smukke kælderlokale tilbage i august 2016, har det været vores drøm at bidrage med en hyggelige stemning på Store Torv. Vi har hele tiden følt at Store Torv har haft langt mere potentiale end det det har været de sidste mange, mange år. Derfor glæder det mig også utrolig meget, at vi nu endelig kan bringe nyheden om at Alberts gør ”Stille Torv” til Store Torv igen.”

Fra og med på fredag vil man i sommerperioden kunne besøge Alberts Bar på Store Torv såvel som i kælderen. Udeserveringen har åbent fra mandag til lørdag fra kl. 12.00. Vær opmærksom på at åbningstiderne kan variere, da Store Torv fra tid til anden huser arrangementer. 

Du kan altid holde dig på opdateret på åbningstiderne her på siden:
Juli-august: ÅBENT FOR UDESERVERIN

*Åbningstiderne varierer efter vejret.

Book bord på torvet her

LUKKET FOR I ÅR - VI SES I 2018

Brug denne booking formular til at reservere bord på Alberts. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker. Kontakt Lars Mikkelsen på tlf: 31 32 82 68 .. Vær opmærksom på, at du skal modtage en bekræftelsesmail på din bordbooking før din reservation er godkendt.

 

 

Tapas serveret på Store Torv i Aarhus

Tapas serveret på Store Torv i Aarhus

Lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen

70 hyggelige siddepladser midt på Store Torv

70 hyggelige siddepladser midt på Store Torv