Udeservering på Store Torv i Aarhus

Vi er tilbage i foråret 2018

Book dit bord nederst på siden eller på telefon: 3132 8268

------

Bagom vores udeservering:

I 2017 fra fredag den 26. maj startede vi med udeservering på Store Torv i Aarhus. Normalt finder man os i kælderen dybt under torvet, sidste år bredte vi os ud på Aarhus’ smukkeste torv - der er i alt 70 siddepladser i et cafémiljø midt på torvet foran indgangen til baren.

Alberts er normalt kendt for at servere cocktails fredag og lørdag aften, samt for at huse ”gratis open mic standup” alle aftener fra søndag til torsdag – men nu bevæger aarhusbaren sig altså op og ud på Store Torv.

”Det har være vores idé fra starten.”, udtaler Lars Mikkelsen, medindehaver og bestyrer af Alberts. ”Lige siden vi overtog det smukke kælderlokale tilbage i august 2016, har det været vores drøm at bidrage med en hyggelige stemning på Store Torv. Vi har hele tiden følt at Store Torv har haft langt mere potentiale end det det har været de sidste mange, mange år. Derfor glæder det mig også utrolig meget, at vi nu endelig kan bringe nyheden om at Alberts gør ”Stille Torv” til Store Torv igen.”

Fra og med på fredag vil man i sommerperioden kunne besøge Alberts Bar på Store Torv såvel som i kælderen. Udeserveringen har åbent fra mandag til lørdag fra kl. 12.00. Vær opmærksom på at åbningstiderne kan variere, da Store Torv fra tid til anden huser arrangementer. 

Du kan altid holde dig på opdateret på åbningstiderne her på siden:

*Åbningstiderne varierer efter vejret.

Book bord på torvet her

VI SES I 2018

Brug denne booking formular til at reservere bord på Alberts. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker. Kontakt Lars Mikkelsen på tlf: 31 32 82 68 .. Vær opmærksom på, at du skal modtage en bekræftelsesmail på din bordbooking før din reservation er godkendt.

 

 

70 hyggelige siddepladser midt på Store Torv

70 hyggelige siddepladser midt på Store Torv