Fredagsbar på Alberts i Aarhus

// Hver fredag fra kl. 16.00 til kl. 20.00!

På fredag efter fyraften står vi klar til at tage imod jer på Alberts, og dét med skarpe priser på øl samt gin & tonic. Kom ned og få en dejlig oplevelse i et afslappet miljø, og skyd weekenden i gang med:

- Store fadøl fra 25 kr.
- To ens Lux Gin & Tonic for kun 100 kr.

Tag vennerne, veninderne og kollegaerne med under armen, og kig ned i Aarhus’ hyggeligste kælder!

Du finder cocktailbaren Alberts på Store Torv 3 i Aarhus’ ældste kælder. Baren ligger under Store Torv i en gammel munkekælder fra omkring 1300-tallet. Baren er opkaldt efter vinhandleren Albert Thorup der handlede med vin og havde en bodega i kælderen fra 1885. Faktisk er Alberts Aarhus’ ældste beværtning og overtog førstepladsen fra Guldborg da den gamle bodega lukkede i 2015. Kælderen har i mange år gået under navnet Thorups Kælder, men hedder i dag Alberts – opkaldt efter selv samme person, nemlig Albert Thorup.

Normale åbningstider:
Fredag 16-02
Lørdag 20-02

Gin & Tonic og store fadøl til ekstra gode priser hver fredag fra 16-20 ...

Gin & Tonic og store fadøl til ekstra gode priser hver fredag fra 16-20 ...

På Alberts serverer vi kvalitetsbevidste cocktails og specialøl for de tørstige aarhusianere. Vi står klar til at tage imod dig og dine venner i nok Aarhus’ mest historiske kælder. Med navneskiftet er kælderen i 2016 blevet restaureret og istandsat så den i dag står smukt og indbydende.

Se vores åbningstider i hverdagene her.

// Vi ses på Alberts!

Kontakt os her

Skriv til os via denne kontaktformular hvis du ønsker at vide mere eller evt. bestille bord ...