Romsmagning i Århus

Deltag i romsmagning på ALBERTs med Mads "Romhatten" Heitmann. Mads er forfatter på "Rombogen - Opdag de Gyldne Dråber" og manden bag Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Mads Heitmann har personligt håndplukket 8 forskellige rom som vi sammen skal smage igennem. Dette er programmet for 2017 og du kan se alle planlagte datoer på Romhatten.dks facebookside eller billetto.dk!

KØB BILLETTER HER!

I nedstående sortiment finder du både tørt og sødt rom. Vi kommer ligeledes omkring kraftigt pot still rom samt lettere column still rom. Med dette program kommer vi langt omkring i romkategorien og på denne måde vil du gå fra smagningen med et nuanceret syn på rom. Kom og smag på de gyldne dråber.

Romprogram:

  1. Santiago de Cuba Blanco 38 %
  2. Santiago de Cuba 12y 40%
  3. Chamarel XO Agricole Rhum 43%
  4. Offrian 12y Panama Rum 40%
  5. Ekte Rum Aged & Geeky 43%
  6. Ron Zacapa Edicion Negra 43%
  7. Puntacana Club XOX Aniversario 40%
  8. Compagnie des Indes 10y Port Mourant
    (Cask Strength - Single Cask Guyana Rum - 57,5% - Bottled for Romhatten.dk)

Få en gennemgang af romproduktion, smag sukkerrørsmelasse og få en præsentation af 8 forskellige rom. Du har også mulighed for at bestille en lækker tapasanretning som du kan indtage efter romsmagningen.

De smagte flasker vil ligeledes være til salg efter smagningen, og det samme vil en signeret udgave af Rombogen.

Vi glæder os til at se dig til et par hyggelige timer i kælderen på Alberts Cocktail Bar på Store Torv 3 i Aarhus C ...

Der er kun et begrænset antal billetter til denne smagning. Hvis smagningen skulle være udsolgt, så kan du med fordel besøge denne side, hvor der gerne skulle være flere lignende arrangementer.

Hvis du leder efter en privat romsmagning, så kan vi anbefale dig at kigge ind på Romhatten.dk's hjemmeside - her kan du læse meget mere om en smagning på din arbejdsplads eller i dit eget hjem.

Mads Heitmann fra Romhatten.dk har afholdt over 200 romsmagninger landet over...

Mads Heitmann fra Romhatten.dk har afholdt over 200 romsmagninger landet over...