ROMSMAGNING I AARHUS

Deltag i romsmagning på Alberts med Mads Heitmann fra Romhatten. Mads er forfatter på "Rombogen - Opdag de Gyldne Dråber" og anmelder på Romhatten.dk – Danmarks største romblog...

Mads Heitmann afholder jævnligt offentlige romsmagninger, hvor han personligt håndplukket otte forskellige rom som vi sammen skal smage igennem. Alle planlagte datoer ses på Romhatten.dks facebookside eller billetto.dk!

KØB BILLETTER HER!

Med dette program kommer vi meget langt omkring i romkategorien, og du vil derved gå fra smagningen med et meget nuanceret syn på rom - kom og smag på Caribiens stolthed.

Information om arrangementet:

Ved smagningen gives en gennemgang af romproduktion, man får lov at smage sukkerrørsmelasse og så gives der en præsentation af de otte forskellige aftapninger. Selve romsmagningen har foredragsformat – det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde rom og fortællinger fra Caribien.

Man vil naturligvis have mulighed for at købe de smagte rom til fordelagtige priser på aftenen samt en signeret udgave af Rombogen.

Efter smagningen har man desuden også mulighed for at bestille en lækker tapasanretning, som kan nydes efter romsmagningen. Maden skal forudbestilles her. Læs mere om Alberts Tapas her.

Vi glæder os til at se dig til et par hyggelige timer i kælderen på Alberts Cocktail Bar på Store Torv 3 i Aarhus C ...

|--------------------|

Der er kun et begrænset antal billetter til denne smagning. Hvis smagningen skulle være udsolgt, så kan du med fordel besøge denne side, hvor der gerne skulle være flere lignende arrangementer.

Hvis du leder efter en privat romsmagning, så kan vi anbefale dig at kigge ind på Romhatten.dk's hjemmeside - her kan du læse meget mere om en romsmagning på din arbejdsplads eller i dit eget hjem.