Selskaber og privatarrangementer - Leje af festlokale i Århus

Afhold dit selskab eller arrangement i vore fantastiske lokale på Store Torv. Vores smukke og rustikke kælder står klar til at danne rammerne om netop dit arrangement.

Selvom Alberts Bar fokuserer på cocktails er der stadig mulighed for spisning ved privatarrangementer. Vi samarbejder med kvalitetsbevidste catering services og kan derfor skræddersy netop det du ønsker til dit arrangement. Til maden tilbyder vi mange forskellige spændende special øl, rødvin og hvidvin af høj kvalitet samt at hav af lækre og tørstslukkende cocktails.

Alberts hyggelige kælder kan rumme 57 spisende gæster og vores servicebevidste værter og værtinder står klar til at gøre jeres aften festlig.

For mere information kontakt Lars Mikkelsen på telefon 31 32 82 68 eller info@albertsbar.dk

Fredagsbar for dit firma

På Alberts kan vi arrangere lukkede fredagsbarer for firmaer. Læs mere om fredagsbar på Albets her.

Romsmagning på ALBERTs i Århus

Deltag i romsmagning på ALBERTs med Mads "Romhatten" Heitmann. Mads er forfatter på "Rombogen - Opdag de Gyldne Dråber" og manden bag Romhatten.dk – Danmarks største romblog... Læs mere om vores romsmagning med Romhatten.dk her.

Hold din fødselsdag på ALBERTs BAR i Århus

På Alberts tilbyder vi at du kan holde din fødselsdagsfest helt privat i vores smukke og indbydende lokale i kælderen under Store Torv, Aarhus C. Læs mere om fødselsdagsfest her.

Vores smukke lokale kan rumme op til 57 spisende gæster

Vores smukke lokale kan rumme op til 57 spisende gæster

Den gamle munkekælder fra ca. år 1300 står klar til at tage i mod dig og dine gæster

Den gamle munkekælder fra ca. år 1300 står klar til at tage i mod dig og dine gæster